Principalele Servicii

Instalatii gaze naturale

Firma autorizata ANRE

Sam Proiect Grup - firma instalatii gaze autorizata ANRE executa instalatii de gaze naturale, modificari ale instalatiilor existente, proiectare instalatii de utilizare noi, verificari si interventii rapide in cazul pierderilor de gaze, mentenanta, revizii si remedieri. Oferim consultanta gratuita si solutii personalizate in functie de nevoile clientului, cunoastem piata, produsele si posibilitatile de achizitie.

  • Proiectarea si /sau executarea lucrarilor din sistemele de alimentare cu gaze naturale pentru utilizatori industriali si caznici.
  • Verificari si revizii.
  • Consultanta de specialitate.
  • Mentenanta pentru instalatii de gaze noi si existente.

Instalatii Apa-Canal

Servicii complete

Cu o vasta experienta in executarea lucrarilor de instalatii apa-canal: bransamente, racorduri de canalizare, retele alimentare cu apa, constructie fosa septica, retea pluviala, mentenanta etc. Sam Proiect este un partener de incredere si cu o experienta de peste 12 ani in domeniu si un personal calificat, si-a castigat increderea partenerilor prin realizarea ireprosabila a proiectelor de anvergura privind instalatiile de apa canal din cadrul constructiilor civile si industriale.

Ne concetram atat pe proiectele mari (utilizatori industriali - antreprenori) cat si cele mici (utilizatori caznici) pentru a satisface partenerii nostrii si a obtine recomadarile acestora care sa aduca un plus de garantie cerintelor dumneavoastra.


Mentenanta

Instalatii gaze, apa-canal, termice

In domeniul nostru de activitate serviciul de mentenanta joaca un rol important avand ca scop principal functionarea optima a instalatiilor cladirii prin intretinere preventiva, predictiva si corectiva. Principalele avantaje ale acestui serviciu sunt reducerea costurilor cu intretinerea, prin evitarea unor situatii de avarie si mentinerea in parametrii optimi a instalatiilor de gaze naturale, apa-canal si termice. De asemenea, o reducerea a costurilor pentru utilitati cat si o siguranta a proprietatii, control si eliminare a problemelor de intretinere.

  • Mentenanta preventiva
  • Mentenanta predictiva
  • Mentenanta corectiva

2016 Sam Proiect Grup
Toate drepturile rezervate.