Instalator - pentru lucrari instalatii gaze naturale, apa-canal, sanitare si termice. Ne dorim persoane cu experienta de lucru asemanatoare, dorinta de munca si implicare. Angajarea se realizeaza cu contract de munca. Oferim si cazare pentru persoanele din provincie.
Studii minime, școala profesională/învățământ general, certificat calificare în meseria de instalator.

Sudor - pentru lucrari instalatii gaze naturale, apa-canal, sanitare si termice. Ne dorim persoane cu experienta de lucru asemanatoare, dorinta de munca si implicare. Angajarea se realizeaza cu contract de munca. Oferim si cazare pentru persoanele din provincie. Studii minime - școala profesională/învățământ general, certificat calificare în meseria de instalator.

Muncitor Necalificat
- pentru lucrari de vidanjare, instalatii gaze naturale, apa-canal, sanitare si termice. Ne dorim persoane cu experienta de lucru asemanatoare, dorinta de munca si implicare. Angajarea se realizeaza cu contract de munca. Oferim si cazare pentru persoanele din provincie.

Buldoexcavatorist /masinist utilaje, dorim personal cu atestat si experienta pe utilaj, permis de conducere categoria B si C.Oferim si cazare pentru persoanele din provincie.
Detinem Buldoexcavator Komatsu.

Pentru mai multe detalii despre locurile de munca vacante, va invitam sa corespondam pe adresa de e-mail samproiectgrup@yahoo.com/ sam.resurseumane@gmail.com sau telefonic la numerele de telefon: 0788.017.912/0732.639.218